Könyvmolyok! Ti hány könyvet olvastok?
Nem értem, hogy a #10-es miért van lepontozva, mikor teljesen igaza van.
Én sem tartom számon, hogy mennyit olvasok.
Annyit olvasok, amennyit az időm enged.
Nem akarok rekordot dönteni, csak egymás után olvasom azokat a könyveket, melyek szimpatikusak.
13-as nem azért lett lepontozva mert nem tartja számon, hanem azért, mert szerinte ez már valamilyen szintű elmebaj.
Én évekkel még a Moly létrejötte előtt elkezdtem írni egy kockás füzetbe, mit olvastam, és mik azok a címek, amiket a jövőben szeretnék. Csakis a szórakozásból olvasottakat, egyetlen kötelező sem volt a listán. (Ez anno 2002-ben kezdődhetett)
13-as, én sem rekordot akarok dönteni. De egy bizonyos szám felett fejből nem tudod, miket olvastál és hogy miket szeretnél.
Másrészt pl. én olvasok olyan sorozatokat, amik folyamatban vannak. Lehet, hogy a következő mondjuk 2 év múlva jelenik meg. Addigra én 120+ könyvet el fogok olvasni. Simán lehet, hogy elfelejtem, hogy én várok az újra, de ha fel van írva, akkor simán eszembe jut, hogy hahó, itt lesz valami új.
Átlagosan heti két könyvet igyekszem elolvasni, de a legtöbbször csak egyet sikerül, viszont ezt kompenzálni tudom azzal, hogy például ezen a héten már a negyedik könyvet olvasom.
Eléggé félek, hogy nem tudok mindent elolvasni, amit szeretnék, meg attól is, hogy egy érdekes könyv nem köt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!