Melyik kötelező olvasmány tetszett a legjobban?
Figyelt kérdés
És miért?2021. jún. 12. 14:17
A kérdező szavazást indított:
A Pál utcai fiúk
Egri csillagok
Szent Péter esernyője
A kőszívű ember fiai
Egyéb
49 szavazat
1/20 anonim válasza:
öreg halász és a tenger tetszett a legjobban.
2/20 anonim válasza:
Antigoné. Ez volt az egyetlen kötelező olvasmány amit tényleg végig olvastam.
3/20 anonim válasza:
Aranyember tetszett a legjobban, másodiknak a légy jó mindhaláligot mondanám majd a Szent Péter esernyőjét tenném a 3. Helyre.
4/20 anonim válasza:
A Pál utcai fiúk, bár nálunk az nem volt kötelező, magamtól olvastam el.
5/20 anonim válasza:
Robinson, az egyetlen amelyiknek az olvasását nem kényszerként éltem meg.
6/20 anonim válasza:
Az ember tragédiája.
Kb az egyetlen, aminek az olvasása nem keltette bennem azt az érzést, hogy fel kéne akasztanom magam egy fára zongorahúrral. Legalábbis gyerekként. Most már nyilván máshogy állnék a kötelező olvasmányok zöméhez, de amikor olvasnom kellett őket, mind rémesen sz*r volt. (Mondom ezt úgy, hogy amúgy mindig is szerettem olvasni.)
7/20 anonim válasza:
Az átváltozás
Mert szeretem a morbid dolgokat, és oda-vissza vagyok az alakváltásért.
A többit szívből utáltam.
9/20 anonim válasza:
A felsoroltak közül a Kőszívű.
Egyebek közül az Előttem az élet, az Abigél és a Zabhegyező, ezeket IMÁDTAM. De még többet is tudnék sorolni, főleg az 5-8. osztály közötti kötelezőkből (Emlékek őre, Tüskevár stb...).
De az Egri csillagokat és a Szent Péter esernyőjét például rühelltem.
10/20 anonim válasza:
3. Vagyok, amennyiben az Abigél a kötelezők köze sorolható akkor módosítom a sorrendet és az kerül az 1. Helyre. Sajnos nálunk meg csak ajánlott sem volt, mindössze részletet olvastunk belőle, pedig (főleg lányoknak) szerintem egy nagyon élvezhető, érdekes könyv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!