Tudnátok ilyen történeteket ajánlani?
Miért érdekelnének bárkit is ilyen trash, értelmetlen és káros történetek?
Inkább olvass rendes könyveket.
Penelope Douglas: Szívatás
Kb. erről szól, a csaj beleszeret abba a srácba aki éveken át terrorizálta őt.
Hát itt a legmenőbb diákkal jön össze: Szent Johanna Gimi
Itt pedig a tipik rosszfiúval jön talán össze(még nem adták ki a trilógianak a harmadik részét) : IOV 2 trilógia
Mind a két könyv Leiner Laurától van. Mivel elég friss olvasó vagyok ezért még csak ettől az írónőtől sikerült olvasnom kb, de ami ahoz hasonlít amit te kérdeztél azok ezek. Wattpadon nem egészen ilyesmiket szoktam olvasni, de ha találok valamit akkor írok még kommentet.
Csak könyvek érdekelnek? Csak mert az egyik legjobb a témában (ami rácáfolna az első által írt állításra, ami általában igaz lenne, de itt nagyon nem, ugyanis az egyik legintelligensebb és legmélyebb sztori, amit láttam), amit ajánlanék, az film. :D
Azért leírom: The Silent Voice. Ezt mindenképpen nézd meg (félek leírni, hogy anime, mert elriassza az embereket, de ha egy anime van, amit mindenkinek látnia kell, az ez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!