Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó angol könyvek nyelvtanulásra?

Jó angol könyvek nyelvtanulásra?

Figyelt kérdés
Tudok beszélni angolul kb középszinten és gondoltam ideje elolvasnom egy könyvet angolul is. Nem nyelvtan könyvekre gondolok vagy semmi ilyesmi hanem rendes könyvet ami érdekes,és nem nehéz a nyelvezete.

2021. jún. 4. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Középszinten nincs olyan, aminek nem nehéz a nyelvezete, mert ott pont még szerencse kérdése, hogy az ember ismer valamire egy szót, és a szerző meg juszt is egy másikat alkalmaz.

De egyébként mondjuk Dick Francis: Danger. Vagy Hammond Innes: Target Atlantica.

2021. jún. 4. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek olyan könyvet olvass, amit már olvastál magyarul. Úgy már mindent tudsz a történetről, úgyhogy könnyebb csak a szövegre koncentrálni.
2021. jún. 4. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Én gyerek/ifjúsági irodalommal próbálkoztam, mint Daisy Meadows könyvei, Disney, junior novelization meg hasonlók.
2021. jún. 4. 19:34
 4/6 szuszi95 válasza:
68%

Vannak az Oxfordnak Bookwormsnak egy csomó könyve különböző szinteknek megfelelően. Én minden szintből vettem egy könyvet és így könnyebb volt ráhangokódni a nyelvre.

Nekem van nyelvvizsgám de mivel nem használom az angolt eléggé megkopott a tudásom. Viszont nekem sokat segítenek ezek az olvasmányok.

Én nagyon ajánlom őket.

2021. jún. 5. 09:01
 5/6 Cortez.felesege ***** válasza:
Én most a five feet apart című könyvdt olvasom angolul, de a szakszavak miatt én még előtte elolvastam magyarul, de angolul teljesen más élmény olvasni
2021. jún. 5. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:

The Phantom Prince: My Relationship with Ted Bundy.– Elizabeth Kendall

én ezt olvasom, tökeletesítek C1 nyelvvizsgára (tanulom a 70es évek szlengjét 😂)

2021. jún. 10. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!