Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok...

Milyen könyvet ajánlanátok egy 19 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Leginkább valami mélyre hatóbb,elgondolkodtató könyvet szeretnék.Vagy valami viccesebb,izgalmasabb esetleg misztikus ,más világba játszodó történet is jöhet.

Amiket szeretek:Harry Potter 1-7,Darren Shan könyvei,Egy gésa emlékiratai,Elfújta a szél,Jane Eyre,az arany iránytü stb.

A legjobb olyan lenne amiket szerintetek illik kiolvasni az embernek élete során.Amiknek van mondanivalója,vagy megható.

Az Alkonyat összes részét olvastam,de az annyira nem jött be.Szóval a vámpiros könyvek annyira nem jönnek be.(Darrent leszámitva)

2010. aug. 24. 13:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

esetleg szerb antaltól valamit.

vagy solohovtól az emberi sorsot.

2010. aug. 31. 15:39
 12/13 anonim válasza:

hé, azok az én kedvenc könyveim! (sok azok közül, amiket felsoroltál) amúgy ajánlanám Laurell K. Hamilton könyveit, én nagyon bírtam az Anita Blake-sorozatot...

de hogyha nem jön be, akkor próbálkozz meg Indira Myles: Shajaran - Sorsvető című könyvével. imádom:)

18/L

2011. ápr. 11. 14:49
 13/13 anonim válasza:
ja bocs, most látom,hogy a vámpírosokat nem szereted.... mondjuk az Alkonyat nem vámpíros szerintem, inkább "szuperpasis", na de... Az Anita Blake vámpíros, de szerintem nagyon klassz. Amúgy a Sorsvető még mindig fennáll, csak ajánlani tudom:)
2011. ápr. 11. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!