Milyen könyvet ajánlanátok egy 19 éves lánynak?
Leginkább valami mélyre hatóbb,elgondolkodtató könyvet szeretnék.Vagy valami viccesebb,izgalmasabb esetleg misztikus ,más világba játszodó történet is jöhet.
Amiket szeretek:Harry Potter 1-7,Darren Shan könyvei,Egy gésa emlékiratai,Elfújta a szél,Jane Eyre,az arany iránytü stb.
A legjobb olyan lenne amiket szerintetek illik kiolvasni az embernek élete során.Amiknek van mondanivalója,vagy megható.
Az Alkonyat összes részét olvastam,de az annyira nem jött be.Szóval a vámpiros könyvek annyira nem jönnek be.(Darrent leszámitva)
esetleg szerb antaltól valamit.
vagy solohovtól az emberi sorsot.
hé, azok az én kedvenc könyveim! (sok azok közül, amiket felsoroltál) amúgy ajánlanám Laurell K. Hamilton könyveit, én nagyon bírtam az Anita Blake-sorozatot...
de hogyha nem jön be, akkor próbálkozz meg Indira Myles: Shajaran - Sorsvető című könyvével. imádom:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!