Milyen könyvet ajánlanátok egy 19 éves lánynak?
Leginkább valami mélyre hatóbb,elgondolkodtató könyvet szeretnék.Vagy valami viccesebb,izgalmasabb esetleg misztikus ,más világba játszodó történet is jöhet.
Amiket szeretek:Harry Potter 1-7,Darren Shan könyvei,Egy gésa emlékiratai,Elfújta a szél,Jane Eyre,az arany iránytü stb.
A legjobb olyan lenne amiket szerintetek illik kiolvasni az embernek élete során.Amiknek van mondanivalója,vagy megható.
Az Alkonyat összes részét olvastam,de az annyira nem jött be.Szóval a vámpiros könyvek annyira nem jönnek be.(Darrent leszámitva)
Ha nem az olcsó lektűrök világába kívánkozol,
ja, bocs, nem szóltam.
Yann Martel - Pi élete
Todd Strasser - A hullám
Suzanne Collins - Az éhezők viadala
Raana Raas (Görgey Etelka) - Csodaidők sorozat
Mark Haddon - A kutya különös esete az éjszakában
Jodi Picoult - A nővérem húga
Waris Dirie - A sivatag virága
Margaret Atwood - A szolgálólány meséje
Sara Gruen - Vizet az elefántnak
Audrey Niffeneger - Az időutazó felesége
Michael Ende - A végtelen történet
Alie Walker - Kedves Jóisten
John Steinbeck - Édentől keletre
szerintem ha mélyen elgondolkodtató könyvet keresel olvasd el george orwell töl az 1984et szerintem nagyonjó
müfaját tekintve disztópia,politikai szatira és szerelmi történet
Leslie L. Lawrence könyveit ajánlanám! Én már az összeset olvastam, nagyon jók.
Izgalmas, misztikus krimik, nem igazán elgondolkodtató, vagyis olyan értelemben igen, hogy sokat agyalsz, hogy ki a gyilkos :) és különböző kultúrákat is megismerhetsz.
Torey Hayden: Szellemlány
Mindenképpen olvasd, szerintem nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!