Milyen könyvet ajánlanátok egy tini lánynak?
(ne ítéld el attól hogy vámpírok vannak benne sokkal jobb mint a tvájlájt) : L.J. Smith : Vámpírnaplók
Christine Nöstlinger- Zűr hátán zűr
Harry potter könyvek
hát igen, alap a Harry Potter-sorozat :) én is vele imádtam meg az olvasást, és kezdésnek tényleg nagyon jó!
G. Szabó Judit: Mari, ne bomolj! Hárman a szekrény tetején
Anthony Horowitz: A sólyom gyémántja
Debi Gliori: Varázs bagázs
és ha szereti a krimit, akkor Agatha Christie: Tíz kicsi néger (meg az összes többi műve :)) ki se tudod majd rángatni a kezéből :)
J.K.Rowling - Harry Potter
Kerstin Gier - Rubinvörös
Én most olvastam ki a "A szomszéd ház titka" című könyvet,nekem nagyon tetszett. Elizabeth Honey írta.
13/L
13 éves vagyok.. én bírtam a Twilightot,de te azt akarod,hogy ne vámpíros legyen:
-Alex Finn: Beastly.Eleinte féltem,hogy túlságosan mesés lesz,de neem*.* nagyon jó.(talán jobb mint az alkonyat)
-Sophie Kinsella:Egy boltkóros naplója
- Kim Harrison, Michele Jaffe, Stephenie Meyer, Lauren Myracle,Meg Cabot:5 történetből áll a könyv,bár ez nem annyira aranyos,vidám,inkább rémisztő.. De az összes Meg Cabot könyv jó.A többi már nem ilyen stílusú.
-Maggie Stiefvater :Shiver,és annak a folytatása,a Linger. nagyon jó könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!