Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Idő Kerekében kiket nem...

Az Idő Kerekében kiket nem kedvelsz?

Figyelt kérdés

Pontosabban kiket utálsz-gyűlölsz, csak nem tudom, hogy ilyesmit ki lehet-e írni kérdésként.

Személy szerint a „hivatalos” toplistával értek egyet, bár a harmadik helyezettet inkább „az általában nem kedvelem, de ritkán imádom” kategóriába sorolnám:

1. Faile

2. Gawyn

3. Egwene (az első kettőtől eléggé lemaradva)

Természetesen minden szereplőnek van rajongótábora, így nekik is.

2021. máj. 14. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Faile, Gawyn, Eleyne inkább idegesítő.

Akit legjobban utálok az Rand. De egy ponton szerintem mindegyik karakter nagyon lehet utálni, főleg azért, mert a legtöbb konfliktus annak köszönhető, hogy képtelenek kommunikálni egymással, mert önfejűek. Ez pedig leginkább Randre igaz. Rengeteg ember meghal az ostobaságai miatt.

2021. máj. 14. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért ez nem teljesen van így. Kb. mindenki a saját céljára akarta felhasználni Rand-et, ezért is lett ennyire "önfejű". Ebben a sorozatban mindenki irányításmániás, mindenki azt hiszi, hogy neki van igaza, senki nem mutatott soha egy csepp kompromisszumkészséget sem, ezek után nem meglepő, hogy Randnek elege lett az egészből. Meghozta a saját döntéseit, volt, hogy ez jó volt, volt hogy rossz döntés. Ha más dönt helyette sem lett volna jobb. A kommunikáció nem Rand-en csúszott el.

A fentebb írt miatt pedig a több karakter is elég gyakran elég idegesítő, de ennek ellenére mindenkinek megvannak a maga jó pillanatai.

2021. máj. 14. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak éppen Rand egy tudatlan paraszt. Azért akarják irányítani, hogy segítsenek neki. Randnek van legkevésbé igaza bármelyik helyzetben és még butábbá teszi az, hogy ezt képtelen belátni.
2021. máj. 14. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Egwene, te vagy az?

Asmodean tanításával és Lews Therin emlékeivel nyilván egy tudatlan paraszt. Nem úgy, mint a többi tízen-huszonéves túlképzett szereplő. :)

De végülis értelmezhetjük mind másképpen. Nekem ez jött le, neked pedig más, meg amúgy is rég olvastam.

2021. máj. 14. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!