Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó estét! Az autó kerekébe...

Jó estét! Az autó kerekébe mennyi levegőt kell fújni?

Figyelt kérdés

Ez az első autóm(Fiat Punto), és még nem jegyeztem meg, mennyi nyomásnak kell lennie benne.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. jan. 19. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Amennyit a gyártó javasol. Ha szerencséd van, találsz egy címkét valahol az autón, ha nincs, akkor a kocsi üzemeltetési útmutatójában találod meg.
2021. jan. 19. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nyisd ki a sofőr ajtót, vagy a tank ajtót ott talán megtalálod.
2021. jan. 19. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
2,4 bar biztos elég bele.
2021. jan. 19. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Sofőr ajtónál, tank ajtón belül, esetleg kesztyűtartóban lehet. Ha egyiken se találod, akkor ott az útmutató. Ha az sincs, akkor neten utánanézhetsz(az útmutatónak is, amiben benne van a nyomás, vagy egyből típus szerint a nyomásnak).
2021. jan. 19. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
Mindegy, nem kell annyira tizedre fújni, nem sok jelentősége van. 2-2,5 körül legyen, ezek az értékek az autók 90%-nak megfelelnek.
2021. jan. 20. 14:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Közben voltam a benzinkúton, ott megmondták. Már kellett bele levegő, éreztem, hogy nem olyan az úton.

2021. jan. 20. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
2.2 az ökölszabály, ha sehogy nem tudod megnézni az adatlapján.
2021. jan. 20. 18:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen ott is ezt mondták.
2021. jan. 20. 18:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!