Jó estét! Az autó kerekébe mennyi levegőt kell fújni?
Figyelt kérdés
Ez az első autóm(Fiat Punto), és még nem jegyeztem meg, mennyi nyomásnak kell lennie benne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 19. 18:35
1/8 anonim válasza:
Amennyit a gyártó javasol. Ha szerencséd van, találsz egy címkét valahol az autón, ha nincs, akkor a kocsi üzemeltetési útmutatójában találod meg.
2/8 anonim válasza:
Nyisd ki a sofőr ajtót, vagy a tank ajtót ott talán megtalálod.
4/8 anonim válasza:
Sofőr ajtónál, tank ajtón belül, esetleg kesztyűtartóban lehet. Ha egyiken se találod, akkor ott az útmutató. Ha az sincs, akkor neten utánanézhetsz(az útmutatónak is, amiben benne van a nyomás, vagy egyből típus szerint a nyomásnak).
5/8 anonim válasza:
Mindegy, nem kell annyira tizedre fújni, nem sok jelentősége van. 2-2,5 körül legyen, ezek az értékek az autók 90%-nak megfelelnek.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Közben voltam a benzinkúton, ott megmondták. Már kellett bele levegő, éreztem, hogy nem olyan az úton.
2021. jan. 20. 15:30
7/8 anonim válasza:
2.2 az ökölszabály, ha sehogy nem tudod megnézni az adatlapján.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen ott is ezt mondták.
2021. jan. 20. 18:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!