Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó az IOV második trilógia?

Jó az IOV második trilógia?

Figyelt kérdés
Nemrég olvastam az első trilógiát, és hát eléggé a szívemhez nőtt a szereplők többsége. Tipikus hibám, hogyha elolvasok egy jó könyvet, nehezen tudok belekezdeni egy másikba. Szerintetek az is ilyen jó lett, milyenek az új szereplők? Amikor az első trilógia végén bejelentették, hogy más versenyzők lesznek, egy világ tört össze bennem :(

2021. máj. 5. 12:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Vagy azok most kinyithattak egyáltalán?...Na mindegy akkor max online...
2021. máj. 7. 08:54
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Nyitva vannak már a könyvesboltok :)
2021. máj. 7. 10:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm :)
2021. máj. 7. 11:09
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Először én is nagyon hiányoltam Hannáékat és valami miatt kicsit haragudtam Laurára. Viszont a II. trilógiánál az egész háttértörténet sokkal mélyebb, a szereplők jobban ki vannak dolgozva, még a csapat összetartozása is sokkal hatásosabb, eddig pedig a 2. rész sem indult lejtmenetbe. Tehát összesítve eddig még jobbnak is tűnik. Az I. trilógiánál enyhe lejtmenet volt folyamatosan és a túl gyorsan lezárt végkifejletben csalódtam is. Most a II. trilógia tart egy nagyon élvezetes stabil szintet.

32/F

2021. máj. 13. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Legyetek hálásak, amiert nem tudjátok átérezni Hanna helyzetét, mindenkit irigylek érte. Úgy olvastam/olvasom a trilógát, hogy anyukám rákos. A kórháztól vagy haláltól szerencsére rettenetesen távol all, talpon van és attól eltekintve hogy nincs haja, nem dolgozik és sokkal faradekonyabb, gyakrabban sír, szerencsére nincs nagy baja. Mégis csorogtak a könnyeim, mikor az anyukájáról szóló monológokat olvastam

Nemsokára végzek az első trilógiával, és mivel eléggé nyomasztott ez a dolog, pont azért néztem utána hogy a második viccesebb lesz -e.

16/L

2022. jan. 12. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jobban tetszett az első, mert komoly lélektana volt.

Valóban “kesergésnek” tűnik Hanna sztorija annak, aki még az életében nem volt ilyen helyzetben. Az ilyen mélypontokról el sem hiszitek, milyen nehéz szilárd talajra kerülni.

A másodikban a csapattagok összetétele is jóval “elevenebb” személyekből áll. Nem volt rossz, de nekem az utolsó kötetben már zavaró és visszataszító volt a sok smárolás, az enyelgés. Ez pedig elvette a helyet még pár olyan bonyodalomtól, amint mint olvasó, vártam volna.

2022. jan. 12. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első sokkal jobban tetszett, a háttértörténet, a szereplők és az, hogy egy sokkal mélyebb témába is beletekinthetnünk amiből tanulhatunk. A második trilógiában a feladatok egyszerűek voltak, a szereplők így is szerencsétlenek voltak
2023. jan. 22. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!