Melyik iov triológia jobb, az első vagy a második?
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 15:32
1/13 anonim válasza:
Nekem a második eddig jobban tetszik.😍
De mindkettot olvasd el!!
2/13 anonim válasza:
A másodikból eddig 1 rész jelent meg. Szóval ezt így még el~g nehéz megmondani. Egyébbként szerintem mindkettő jó.
3/13 anonim válasza:
Mivel a másodikból még egy jelent meg én sem nagyon tudok mit mondani, de eddig mindkettő nagyon jó.
Nekem talán Rajmund szimpatikusabb, mint Kornél, viszont Hanna pedig szimpatikusabb Sáránál, de igazából mindannyiukat szeretem <3
4/13 anonim válasza:
Mivel a másodikbtrilógia csak egy részes eddig, ezért még változhat, de nekem az első sokkal jobban tetszett
6/13 anonim válasza:
nekem eddig a második jobban tetszik, de az első is nagyon jó.
8/13 anonim válasza:
Szerintem is a második. Az átérezhetőbb.
9/13 anonim válasza:
Most olvastam el a 2. Trilógia 2. reszet😍😍😍😍(Higgy nekem)
ISTENEM MA HOZTA A FUTAR ES MOST OLVASTAM KI
Annyira jo volt uristen😭😭😭😍😍😍
Izgalmas, sok verseny, sok nevetes😭😭👌🏼👌🏼😍😍😍
10/13 anonim válasza:
Nekem is a második. Számomra sokkal inkább átérezhető és realisztikus mint az első. De attól mindkettőt olvasd ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!