Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó az IOV második trilógia?

Jó az IOV második trilógia?

Figyelt kérdés
Nemrég olvastam az első trilógiát, és hát eléggé a szívemhez nőtt a szereplők többsége. Tipikus hibám, hogyha elolvasok egy jó könyvet, nehezen tudok belekezdeni egy másikba. Szerintetek az is ilyen jó lett, milyenek az új szereplők? Amikor az első trilógia végén bejelentették, hogy más versenyzők lesznek, egy világ tört össze bennem :(

2021. máj. 5. 12:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Szerintem nagyon jó, a jelenlegi kedvencem Laurától, bár mindig így vagyok a könyveivel. Mások a szereplők, de így jobb is, szerintem nem tudta volna Laura végigvinni mégegy trilógiában. Írj egy privátot és még mesélek róla :)
2021. máj. 5. 12:47
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is nagyon tetszik. Én tegnap olvastam ki a Higgy nekemet (a második trilógia második része). Szerintem a Bízz bennem (előző rész) jobban sikerült, de ettől függetlenül imádom!
2021. máj. 5. 13:02
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem jobb, mint az első trilógia.

Miután belekezdtem a másodikba, az első számomra száraznak, darabosnak tűnt.

Ajánlom, hogy kezdj bele! A szereplők mások, de az engem nem zavar. (Sőt, én inkább azt szerettem volna, hogy egy másik város másik iskolájának csapata legyen a főszereplő, ne megint a "piros szirtes" és a süket igazgatójuk)

2021. máj. 5. 13:19
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

Sokkal jobb mint az első!

Az első is nagyon jó, viszont kicsit melankolikusabbnak mondanám(ott is vannak vicces részek, de na)

A 2. Trilógia meg marha vicces, 2x kiolvastam már, Anyukám 3x is😂👌🏼

2021. máj. 5. 14:40
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
1-es vagyok ismét. Szerintem is jobb ez a trilógia, annak ellenére, hogy nincs is vége. Jobban át tudom érezni az ő helyzetüket, mint pl. Hannáét az anyja miatt. Természetesen az is egy baromi jó sorozat, de ez valahogy közelebb áll hozzám. 4-es egyetértek, szerintem is kicsit “szomorúbb” és maga Hanna helyzete miatt kicsit kevésbé “relatable” sokak számára. De ettől függetlenül mind a két sorozat iszonyat jó, és ha tetszett az első, olvasd el ezt is bátran!
2021. máj. 5. 15:46
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

#5 teljesen egyetértek veled!Én már kiolvastam a Higgy nekem-et is, ott már az első fejezetnél röhögtem a kommenteken :)

Én mindenkinek nagyon ajánlom, szerintem sokkal jobban átérezhető, mint az első trilógia, ami szintén tetszett, de soha nem volt a kedvencem, az én személyiségemhez túlságosan melankolikus.

2021. máj. 5. 16:16
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Úgy olvasható a második trilógia, hogy nem olvasom rl az elsőt?
2021. máj. 5. 16:22
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
#7 szerintem igen, a kettő nagyon különbözik egymástól, csak az alapsztori ugyanaz.
2021. máj. 5. 16:24
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

#8 vagyok

Azt azért tudd, hogy az első trilógiában Bernadett, Hanna, Lóri és Zsombi nyerte meg az IOV-ot, és azért versenyeznek most Hortobágyon a második csapat

2021. máj. 5. 16:26
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Azt hiszem suli után irány a könyvesbolt :)
2021. máj. 7. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!