Úgy érzem már minden jó könyvet elolvastam. Ajánlanátok valamit?
Inkább a romantikus könyvek területét kedvelem jobban. Pár perce néztem egy tik tok-ot amelyben egy kis kitalált jelenet volt megírva és rettenetesen kedvem támadt olvasni, de valahogy minden amit mostanában találok olyan gagyin van megírva...
Esetleg van bármi, amit ajánlani tudtok? A legjobb a romantikus síros könyvek lennének, viszont jöhet bármi, csak legyen tényleg jól megírva:)
Oké Leiner Laurától mindegyik nagyon jó. De el tudom képzelni, hogy az már megvolt.:) Nem tudom, hogy kb hány éves vagy, de ezek a könyvek nagy hatással voltak rám:
-John Green: Teknősök végtelen sora
-Jay Asher:13 okom volt
-Nick Hornby: Betoncsók
-Rachael Lippincott: Két Lépés távolság
-Németh Eszter: Kötéltánc
Ezek a könyvek elég komoly témával foglalkoznak, mindenképp nézz utána mielőtt belekezdesz.:)
Beth O'Leary könyvei: Ágybérlő, Otthoncsere.
Az Ágybérlőt pdf-ben is megtalálod a neten!
Új, friss, aktuális, csodás romkomok!
- Vi Keeland-nak nagyon jó könyvei vannak, de leginkább ajánlom közülük: A Beosztott; Ego mániás; Nagyképű öltönyös; Csak Szex (az utóbbinak megtévesztő a címe, de egyáltalán nincs benne annyi erotika, egy nagyon szép történet)
- Alexa Riley: Mindent bele
- Anne L. Green: A remény hajnala
- Jamie McGuire: Fény a szívemben
- Kasie West: Szerelembe zárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!