Izgalmas fantasy sorozatokat tudtok ajánlani? Amiket alig tudtatok letenni mert annyira jók voltak.
23 éves lány vagyok egyébként.
Legutóbb az Üvegtrón sorozatot olvastam, nagyon tetszett.
Most A Szél neve című könyvvel szemezek.
Az Üvegtrón szerzőjétől, a Tüskék és rózsák udvara sorozat! Én mar 3x kiolvastam:)
Egyébként J. L. Armentrout összes könyve izgalmas és fantasy( Luxen sorozat, A visszatérés 1-2, aztán még a perzselő csók sorozat.)
Az egész Grishaverzum Leigh Bardugotól
Levegő népe trilogia Holy Black-től
A Tuskék és rózsák udvara sorozatot én in nagyon ajánlom.
Caraval Trilogia Stephanie Garbertől
Árnyvadász világ Cassandra Claretől
A szél neve egy brutálisan jó könyv. De sajnos trilógia, aminek az utolsó része vagy 8 éve késik (nem a fordítás, a konkrét könyv).
Ha fantasy akkor Terry Pratchett bármelyik Korongvilág könyve. Nekem azok közül a boszorkányosak a kedvenceim.
Sarah J. Maas Föld és vér háza
Az író legújabb könyve
Spirit Animalls/Szabadnak született
Fairy Oak
Jók és rosszak iskolája
Jók és Rosszak iskolája
Hollóárnyék trilógia
Széthullott Birodalom trilógia
Gyűrűk Ura trilógia
Kitaszítottak
A démoni kultiváció nagymestere (lényegében lehet fantasynak is nevezni)
7-es kijavítanálak egy kicsit. A Gyűrűk ura valójában nem trilógia. A könyv elején írják, hogy egyetlen regény, amely hat könyvből és függelékekből áll, de néha három kötetben jelentetik meg.
De amúgy tényleg nagyon jó és érdemes elolvasni
Széthullott Birodalom Trilógia
Grisha Trilógia (személyes kedvencem)
A végzet ereklyéi
+igazából az összes CC könyv, Pokoli szerkezetek, Bane krónikák stb nagyon jók csak kicsit bele lehet unni az árnyvadász témába :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!