Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan nyomtassam ki a word-be...

Hogyan nyomtassam ki a word-ben lévő könyvemet normálisan? (2013)

Figyelt kérdés
Írtam egy könyvet. Kiadatni még nem szeretném, viszont itthoni célra átnézni a hibákat, családnak körbe adni stb. Kiszeretném nyomtatni. Viszont az oldalak számát hogy pl. 20,1,2,19,18,3,4 stb. Nem tudom beállítani mert tudtommal ezt kellene beírnom hogy ha összehajtom, könyv legyen. Valamilyen ötlet erre?
2021. ápr. 26. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:

nem teljesen értem a kérdésed. Erre gondolsz?

[link]

2021. ápr. 26. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Neem:) Lehet rosszul fogalmaztam. Nyomtatásnál az oldalakat sorban nyomtatja 1,2,3,4... Viszont nekem először kellene az utolsó lap majd az első, mert ha ezt így összehajtom akkor kapom meg a könyv formát, így szépen lehet lapozni több lapot összetéve
2021. ápr. 26. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Manuálisan beállítod mindig a nyomtatni kívánt oldalakat, esetleg megfelelő sorrendben bemásolod egy másik Word dokumentumba.

Egyébként hány oldalas? Kevés lapot lehet lehet csak összehajtani ilyen formában.

2021. ápr. 27. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Konvertáld át PDF-be. Az Adobe PDF olvasójában a nyomtatásnál be lehet állítani hogy füzetszerűen nyomtasson.

Nyilván sok oldal esetén több kis füzetre kell bontani, majd összefűzni (ahogy amúgy a keményborítós könyvek kötve vannak),de még lehet csinálni pár kattintással.

2021. ápr. 27. 16:35
 5/6 TR75 ***** válasza:
Vegyél A/5-ös gyűrűskönyvet, abba egyenként beleteheted a könyv lapjait, egyszerre 2 oldallal kell csak foglalkoznod.
2021. ápr. 27. 17:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm 4-es.

Igen így gondoltam. Mint a rendes könyveknél, több kis füzetet ősazerakni

2021. ápr. 27. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!