Éreztél valaha úgy, hogy egy saját magad által kitalált karakter befolyásolt téged és nem fordítva?
Figyelt kérdés
Nekem volt, hogy annyira hozzánőttem egy karakterhez, hogy utánozni kezdtem és csak azért hordtam zöldet, mert az a kedvenc színe :D2021. ápr. 25. 03:09
11/13 anonim válasza:
#10 ezt egy pszichológus tudná megfejteni
12/13 A kérdező kommentje:
8: Szerintem egy kezdő írói hiba, ha önmagadról mintázod a karaktereket - persze lehet, de nem szabad mindet
2021. ápr. 29. 17:43
13/13 anonim válasza:
Igen.:D külsőleg egy hírességről alkottam a karaktert.A könyvemben egy alvilági macsót játszik,ezért elég határozott és temperamentumos jelleme van.Én sosem voltam ilyen,de mióta róla írok,néha az életben is átveszem ezt a szerepet.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!