Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Éreztél valaha úgy, hogy egy...

Éreztél valaha úgy, hogy egy saját magad által kitalált karakter befolyásolt téged és nem fordítva?

Figyelt kérdés
Nekem volt, hogy annyira hozzánőttem egy karakterhez, hogy utánozni kezdtem és csak azért hordtam zöldet, mert az a kedvenc színe :D

2021. ápr. 25. 03:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Engem a saját karaktereim maximum megrugdosnak, hogy írjak már. XD
2021. ápr. 25. 07:38
 2/13 A kérdező kommentje:
:D Átérzem :D
2021. ápr. 25. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt. Eleinte átvettem a főszereplő habitusát. Ilyen már egy ideje nem történt, de néha még most is kipróbálok dolgokat, amiket a különböző főszereplőim, csak kíváncsiságból. A színek megválasztásában szintén hajlamos vagyok ahhoz húzni, amit a karakterek is szeretnek.
2021. ápr. 25. 19:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

igen :D

a könyvemben van egy karakter (egy csávó ráadásul) aki eléggé hataloméhes, és ezért annak ellenére hogy magas egy piros csillogó platformcipőben szeret járkálni. az ötlet amúgy onnan jött, hogy brendon urie is viselt piros magassarkút egy musicalben.

én lány vagyok és annyira nem bizarr így, de ez az ötlet úgy megtetszett, hogy vettem magamnak is egy olyan cipőt, és abban szoktam parádézni :D

2021. ápr. 25. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az egyik kb a példaképem, igyekszem úgy élni, mozogni, beszélni, öltözködni, gondolkodni, ahogyan ő. A gyilkosságokat leszámítva.
2021. ápr. 27. 15:21
 6/13 A kérdező kommentje:
És ez a karakter véletlenül nem patológiás hazudozó?
2021. ápr. 27. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem velem ilyen még nem volt. Se más karakterei se a sajátjaim nem befolyásoltak soha. Ebben a szempontban mindig megmaradtam önmagamnak. Viszont ha valamilyen zenei ízlésről van szó hajlamos vagyok azokat a számokat hallgatni amiket a karakterek szeretnek mégha nekem nem is jön be az a stílus.
2021. ápr. 28. 11:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A karakzereid önmagad kivetülései. tehát igazából zöldet akartál hordani. mondjuk ezek szerint én egy szál állatbőrben akarok mászkálni az erdőben, és helyből felugrani 10 métert :D
2021. ápr. 28. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:
#5 ajaj :D
2021. ápr. 28. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

És ha az egyik főszereplőm legutáltabb színe a barna, egy másik történetem főszereplőjének pedig az a kedvenc színe, akkor én most szeretem a barna vagy nem?🤔😂

De én egyébként elég tudatosan próbálok olyan főszereplőket alkotni, akikkel nem feltétlenül egyezik a véleményem; sőt, kifejezetten szeretem, amikor az ő szemszögükből kell valami mellett érvelni, ami szerintem nem helyénvaló, rossz, téves vagy csak szimplán csacsiság. De közben hitelesnek kell lennie, meggyőzőnek, hogy azok az olvasók, akik egyet értenek, bőszen bólogassanak, hogy igen, ők is pont így látják; akik nem, azok pedig azt mondják, hogy ez borzasztó, vagy éppen azt, hogy erre még nem is gondoltak, és végül is ha így nézzük, van benne logika, pedig egyébként sosem hitték volna.

2021. ápr. 28. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!