Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok motiválni arra, hogy...

Tudnátok motiválni arra, hogy neki kezdjek az írásnak?

Figyelt kérdés
Sokat szoktam történeteket írni szórakozásból. De mindig nehezen veszem rá magam az írásra. Ne értsetek félre imádok írni és nagyon élvezem. Csak egyszerűen nehezen veszem rá magam, hogy neki kezdjek.
2021. ápr. 23. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
84%

Próbáld munkaként felfogni, sok írónak van megszabott napi írásideje. Ahogy ráérsz, mondjuk naponta (vagy ritkábban), de rendszerességgel pl. három órát csak az írásnak szentelj.

Ez lehet konkrét történet leírása, szereplők listázása, környezet, időszak meghatározása, de minden a készülő művet szolgálja.

2021. ápr. 23. 21:01
 2/2 LeonScottKennedy ***** válasza:
Abszolút megértem a kérdezőt. Én is borzasztó nehezen tudom rávenni magam az írásra. De részben azért is, mert az én irományom önmagában borzasztó komplex, komplex világgal, komplex társadalmi rendszerekkel, komplex politikával, 1 kontinensnyi helyszínnel, rengeteg karakterrel és konfliktussal, az egésznek a rendszerezése őrült rémálom. Szóval ja, hajrá :D
2021. ápr. 24. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!