Dzsudzsák Balázs miért ilyen bőgőmasina? Győztes és vesztes meccs után, meccs végén a Himnusz alatt. Egy ilyen ember, aki csapatkapitány is ráadásul, az hogy tudja motiválni a társait egyáltalán?
Elsőként is szeretném jelezni hogy egyáltalán nem nézek focit ,de attól még van véleményem .
Szerintem egyáltalán nem vall gyengeségre az ha egy férfi ,jelen esetben 1 sportoló ki meri mutatni az érzéseit .
Felvállalásukhoz talán még nagyobb erő kell mint a színészkedéshez.
Az már más kérdés hogy ezt most valós vagy pedig csak a külvilágnak szóló műsor, ugyanakkor a helyzet azt mutatja hogy igencsak jól csinálja azt amit csinál .
Nem ismerem sem a nevezett emberkét, focit sem nézek, mert nem erdekel.
De abban biztos vagyok kerdező, hogy te nem sportolsz és soha nem képviselted a hazádat széles plénum előtt. Én álltam már dobogón. Az ember torkát bizony szorongatja a sírás a himnusz alatt. Mert büszkeséget érzel, hogy a hazádat képviseled. Ès abban a pillanatban mindegy, hogy győztél, vagy vesztettél.
Itthon a himnusz nekem is csak egy kötelező valami, amit az ember illemből állva végighallgat, pl szilveszterkor a tvben. De ott más. Nagyon más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!