Sokan miért így értékelnek a moly.hu-n?
„Hátnemvoltjómeguntamisafelétőlnemtetszett, akkor adok rá három és fél csillagot. Na jó, legyen négy csillag.”
És nem egy, nem kettő, nem három ilyen kritikába botlom, hanem százas-ezres nagyságrendben léteznek hasonló értékelések. (A hosszuk nem számít.)
Valamiért nem mernek 1-2 csillagot adni az olvasók, de miért?
Egyrész egyetértek az előttem szólókkal, másrészt velem is megesett már, hogy egy amúgy nagyszerű könyv nem nyerte el a személyes tetszésemet. Pl: Sorstalanság, Száz év magány, Harcosok klubja. Érzetem én végig, hogy valami jót olvasok, csak éppen valamiért nem jött be.
Nálam ilyen esetekben társul a "Nem tetszett" kritika mellé egy-egy nagyobb pontszám.
(Merthogy olyan könyvekbe is belefutottam bőven, amik sem az én ízlésemnek, sem az irodalom alapvető követelményeinek nem feleltek meg. Na az ilyeneknek kell fenntartani az 1-2 pontokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!