Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van valami teóriátok a Higgy...

Van valami teóriátok a Higgy nekemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nemsokára megjelenik a Higgy nekem és sokat gondolkodtam, hogy mi fog benne történni. Az nyílt titok, hogy Sára és Rajmund összejönnek, illetve szerintem lesz valami balhé is. Ti mit gondoltok?

2021. ápr. 10. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Az egyértelmű, hogy Sára és Rajmund összejönnek, viszont szerintem be fog kavarni Rajmund előző csaja, ez lesz a balhé.
2021. ápr. 10. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 10. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem Rajmund most már lépni fog Sára felé, mert az első kötetben is közeledett hozzá. (mikor jelelni tanultak, a kilátós jelenet, csapat feladat). Talán még a trilógia végére Dominik és Vivi is közelebb kerülnek egymáshoz. Szerintem szép lassan elkezdenek a kommentelők is reményt látni bennük, nem tudom. Talán csinálnak valami balhét ami miatt a kiesés szélére kerülnek, de ez csak tipp.

De ezt írtam a másik kérdéshez is. Viszont ide is leírom hátha mások is látják.

2021. ápr. 26. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
#1, nem nyert
2021. máj. 14. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!