Van valami teóriátok a Higgy nekemmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nemsokára megjelenik a Higgy nekem és sokat gondolkodtam, hogy mi fog benne történni. Az nyílt titok, hogy Sára és Rajmund összejönnek, illetve szerintem lesz valami balhé is. Ti mit gondoltok?2021. ápr. 10. 14:03
1/4 anonim válasza:
Az egyértelmű, hogy Sára és Rajmund összejönnek, viszont szerintem be fog kavarni Rajmund előző csaja, ez lesz a balhé.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Szerintem Rajmund most már lépni fog Sára felé, mert az első kötetben is közeledett hozzá. (mikor jelelni tanultak, a kilátós jelenet, csapat feladat). Talán még a trilógia végére Dominik és Vivi is közelebb kerülnek egymáshoz. Szerintem szép lassan elkezdenek a kommentelők is reményt látni bennük, nem tudom. Talán csinálnak valami balhét ami miatt a kiesés szélére kerülnek, de ez csak tipp.
De ezt írtam a másik kérdéshez is. Viszont ide is leírom hátha mások is látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!