Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok jó fantasy könyvet?

Ajánlanátok jó fantasy könyvet?

Figyelt kérdés
Szeretnék olvasni valami felnőtt fantasy könyvet erős, független női karakterrel? Lehetne benne szerelem is.

#könyv #szerelem #fantasy #Felnőttfantasy
2021. ápr. 5. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Anthony Ryan: Az ébredő tűz
2021. ápr. 5. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Első, Lizanne Lethridge kivételesen olyan manapság írt női karakter, akitől nem fog el a lábrázás. :D Nice.
2021. ápr. 6. 00:35
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Fantasyból is sokféle van, milyen típusú érdekel inkább? Vámpíros, tündés, boszorkányos, romantikus..?
2021. ápr. 6. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Én szerintem egy ilyen sorozatot olvastam az Üvegtrónt. Abban volt szerelem és romantika, de a fő karakter nem függött egy sráctól sem mindig a saját feje után ment és irtó makacs volt. Talán még a Vastündérek sorozat volt ilyen és a Wings series. Nekem ezek mind nagyon bejöttek és ezek vonzottak be a fantasy világába.
2021. ápr. 7. 10:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat sokat segítettetek a Vastündérek is érdekesnek tűnik. A 3.válaszolónak: Igazából mind1 mindenféle fantasy érdekel. Vámpírosat meg nem olvastam az Alkonyat meg nem az én műfajom szóval az is jöhet.
2021. ápr. 8. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!