Melyik Sk könyvet olvassam először?
Figyelt kérdés
Rémkoppantók, Bilincsben, Tortúra, Borzalmak városa, Halálos árnyék. Eddig a Cujot, az Azt, és A mobilt olvastam...2010. aug. 20. 15:24
1/15 A kérdező kommentje:
upszii, úgy értem Stephen King :D
2010. aug. 20. 15:24
2/15 anonim válasza:
A Tortúra már megjelent filmben is nem? Nekem az tetszett, szal szerintem azzal kezdj.
3/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a legtöbb már megjelent filmben de nem tudom :D KÖszi... Ja és kihagytam még a Hasznos Holmik is megvan :P
2010. aug. 20. 15:27
4/15 anonim válasza:
Szerintem a tortúrával kezd.Szerintem elsőnek az jó. King forever:D
5/15 A kérdező kommentje:
Oksi:P
2010. aug. 20. 21:06
6/15 anonim válasza:
Én A mobil cíművel kezdtem,majd Csontkollekció jött.
7/15 anonim válasza:
Szerintem kezdheted ezek közül bármelyikkel: Az, A talizmán, Végítélet, A rémkoppantók, -- ezek a legjobb könyvei szerintem.
Mobil az nagyon gyenge lett, Tortúra meg jobb lett filmbe, mint könyvbe.
8/15 A kérdező kommentje:
A mobil tényleg elég shit volt:S
2010. aug. 21. 12:03
9/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy elkezdted-e már, de írok.
Én épp ma fejeztem be a Rémkoppantókat. NAgyon jó könyv, de túl van írva. Vannak benne unalmas részek és sokszor eltér a cselekvéstől, látszik, hogy betépve írta :D
A legelső könyvem a Coju volt, egy délután alatt kiolvastam. Szerintem azza is kezdheted(folytathatod)
10/15 A kérdező kommentje:
uccsó: már elkezdtem a Tortúrát :P Ja és mint írtam, a Cujot már olvastam, de az eleje sztem rohadt uncsi volt, viszont a végén nagyon sokat sírtam, és mindenkit annyira sajnáltam :( A kutyát is...
2010. aug. 21. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!