Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok?

Milyen könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Imádtam a Harry Pottereket, a Twilight Sagat, Darren Shan könyveit, Dan Brown-t, Agatha Christie-t, Alyson Noelt, Claudia Gray-t... Hasonló stílusokban keresnék könyveket. Remélem tudtok olyat ajánlani, ami izgi és jó!
2010. aug. 20. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:

hát ha alyson noel akk Evermore(5részes) de lehet már olvastad

akk én szeretem a Vámpírnaplókat is

én most a vöröspöttyös könyveket olvasom mint amilyen az alyson noel -es ehhez hasonlókat szerintem találsz itt

www.vorospottyos.hu felnőtt vagy majdnem felnőtt irodalom részen

2010. aug. 20. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Becca Fitzpatrick - Csitt csitt

Raana Raas - Csodaidők sorozat

[link]

2010. aug. 21. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Christopher Paolini : Eragon Iszonyatosan jó lett. Nekem jobban tetszik mint a HP, Van benne minden: Varázslás, sárkányok, elfek, törpök, démonok és ezenfelül elég komoly filozófiai dolgokat is pedzeget. Ajánlom mindenkinek!
2010. aug. 21. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Danielle Steel : Palomino ♥
2010. aug. 21. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Vámpírakadémia is nagyon tetszett, 5 része van, ebből eddig 3 jelent meg magyarul, de kalózfordításban a másik kettőt is el tudod olvasni.:)
2010. aug. 21. 16:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, lemaradt, hogy Richelle Mead írta.:D
2010. aug. 21. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Félúton a sírhoz, Karó és sírhant, Síri csendben Ezek egy sorozat részei.

Van még a Dark Love sorozat. Most olvastam el az első részét. de van még kettő folytatása.

A Vámpírakadémia is nagyon jó.

2010. aug. 21. 23:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!:) A Vámpírakadémiát már elkezdtem régebben, de nem tetszik:( Nagyon össze-visszának érzem. Alyson Noeltől a Shadowlandig olvastam el a sorozatot, esetleg nem tudja valaki, hogy a következő részt honnan tudom e-book formában letölteni?
2010. aug. 21. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

Én is imádom a Harry Potter könyveket és Agatha Christie-t, és a másik kedvenc íróm Sidney Sheldon.

Ajánlom Neked is, nagyon izgalmas könyveket írt :)

Nem tudod majd letenni :D

2010. aug. 22. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Meg Cabot: Mediátor
2010. aug. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!