Miért tenne egy békevágyó karakter olyat, amivel veszélybe sodorja a világot?
Mert kíváncsi a túloldalra, és nem tudja, hogy ezzel onnan ki tud engedni lényeket.
Mert a kinyitás procedúrájáról hallott vakamit, és arra kíváncsi, kipróbálja, viszont nem tudja, hogy ezzel kinyílik a kapu.
Mert valaki odacsalja, hpgy kinyissa.
erről csak az jut eszembe, nem egy olyan rpg játékkal játszottam, ahol én mindig jót akartam, de ez csak vért és pusztulást hozott.
valahogy így kellene megoldani ezt a történetet is
1: Ezt már B karakternek adtam, akit A karakter használ ki, de amúgy jó ötlet.
"Mert a kinyitás procedúrájáról hallott vakamit, és arra kíváncsi, kipróbálja, viszont nem tudja, hogy ezzel kinyílik a kapu."
Ebben van valami. Van egy karakter, aki kapcsolatban áll a másik világgal, mert egyszer elzárt oda valakit. Lehet, hogy ő maga a kapu. Lehet, hogy valaki elhinti, hogy ez a személy ki akarja nyitni, és A karakter azt hívén hogy megakadályozza megöli, de ezzel pont ő éri el azt, amit nem akar, hogy megtörténjen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!