Milyen tárgyakat használhatna a karakter harcban ezzel a képességgel?
Szükségem lenne pár ötletre, mert hetek óta elakadtam. A karakter képes többet csinálni tárgyakból vagy nagyobbítással vagy sokszorozással.
Eddig annyi van, hogy kavicsokból óriási kődarabokat, illetve fogpiszkálóból dárdát tud csinálni.
Az ellenfél kardját, pajzsát is meg lehet nagyobbitani, így nem birja el.
A cipőjét is és nem tud menni.
Sisak szintén.
De azt is megteheti, hogy a harc közben megnöveli-sokszorozza a füvet az ellenfél körül, mintha egy bozót venné körül.
Az út porából (szintén növesztéssel-sokszorozással futóhomokot hoz létre.
Az izzadtságból nagy mennyiségű vizet.
Meneküléskor a hajból kötelet, egy szál deszkából tutajt csinál.
Stb stb.
De azt is bele lehet szőni, hogy nem a semmiből állítja elő hanem csak "teleportálja" és máshonnan ez hiányozni fog.
Mihez kell? Játék? Novella?
Pókhalóból kötelet.
Babaházból családi házat :D? (Bár ez nem tudom, hogy jön ide...)
Esetleg felnagyít egy levelet pajzsként.
Ágból és pókhálóból csúzlit, vagy íjat is. Valahonnan meg szerez nyilat.
Esetleg a földön lévő homokot, akár földet, addig sokszorosítja, amíg falat nem képez (vagy dombot, attól függ mennyire tud formázni a képességével). Ebből jó fedezék lehet.
Esetleg az ellenség cipőjét addig nagyítja, amíg végül nem bírnak mozdulni (Bár nem tudom, mik a határai a képességének. Meg kell-e előtte érinteni a dolgot, vagy nem... ).
Remélem, valamit segítettem! Ha eszembe jut még, akkor írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!