Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen tárgyakat használhatna...

Milyen tárgyakat használhatna a karakter harcban ezzel a képességgel?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne pár ötletre, mert hetek óta elakadtam. A karakter képes többet csinálni tárgyakból vagy nagyobbítással vagy sokszorozással.

Eddig annyi van, hogy kavicsokból óriási kődarabokat, illetve fogpiszkálóból dárdát tud csinálni.

2021. jan. 30. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ellenfél kardját, pajzsát is meg lehet nagyobbitani, így nem birja el.

A cipőjét is és nem tud menni.

Sisak szintén.

De azt is megteheti, hogy a harc közben megnöveli-sokszorozza a füvet az ellenfél körül, mintha egy bozót venné körül.

Az út porából (szintén növesztéssel-sokszorozással futóhomokot hoz létre.

Az izzadtságból nagy mennyiségű vizet.

Meneküléskor a hajból kötelet, egy szál deszkából tutajt csinál.

Stb stb.

De azt is bele lehet szőni, hogy nem a semmiből állítja elő hanem csak "teleportálja" és máshonnan ez hiányozni fog.

Mihez kell? Játék? Novella?

2021. jan. 30. 01:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocs most olvasom. Könyv.
2021. jan. 30. 01:06
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Pókhalóból kötelet.

Babaházból családi házat :D? (Bár ez nem tudom, hogy jön ide...)

Esetleg felnagyít egy levelet pajzsként.

Ágból és pókhálóból csúzlit, vagy íjat is. Valahonnan meg szerez nyilat.

Esetleg a földön lévő homokot, akár földet, addig sokszorosítja, amíg falat nem képez (vagy dombot, attól függ mennyire tud formázni a képességével). Ebből jó fedezék lehet.

Esetleg az ellenség cipőjét addig nagyítja, amíg végül nem bírnak mozdulni (Bár nem tudom, mik a határai a képességének. Meg kell-e előtte érinteni a dolgot, vagy nem... ).

Remélem, valamit segítettem! Ha eszembe jut még, akkor írok.

2021. jan. 30. 01:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi ötleteket. Igen, azt kifelejtettem, hogy meg kell érintenie a tárgyat, és miután elengedte még néhány másodpercig képes befolyásolni (ez fejleszthető). Még az a hátulütője, hogy mivel nagyon magas energiafelhasználást igényel, ezért ha nagyobb mértékben használja, mint amihez a teste hozzá van szokva, az sejtkárosodáshoz és pusztuláshoz vezet (az univerzumomban ez mindegyik képességhasználóra igaz, így működik a "mágiarendszer").
2021. jan. 30. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a méret növekedést tudja befolyásolni, akkor alkalmas lehet saját vagy társ pajzsanak növelésére.
2021. jan. 30. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!