Luxen sorozatot ajánljátok?
Figyelt kérdés
Mennyire ajánljátok a Luxen sorozatot? Illetve előbb az egészet kellene elolvasnom és utána az Árnyakat? Mert úgy láttam, hogy később jött ki....2021. márc. 24. 18:08
1/3 anonim válasza:
Az Árnyakat akármikor olvashatod, csak plusz. Ugyanazt a sztorit megismered a sorozatból is, csak ott részletesebb.
Én szerettem a Luxent, amikor először olvastam, bár így felnőttebb fejjel jobban látom, hogy mennyire a bőrt húzza ez is a "jaj, mekkora bunkó paraszt a fiú, de mivel szexi, elviselem" típusú felállást. Bár a románcon túl maga a történet szórakoztató szerintem.
2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, igaz pár éve olvastam, de sok mindent fel tudok idézni belőle. :D
Az írónő nagyon ügyesen ír, olvastam az összes könyvét!
Szóval igen ajánlom
3/3 anonim válasza:
(nézd meg a véleményeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!