Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit szoltok ahhoz a konyvcimhe...

Mit szoltok ahhoz a konyvcimhez, hogy A könyvszekta?

Figyelt kérdés
Tul nagy baromsag? Ha ez lenne egy konyv cime, beleolvasnatok? Egyelore a tartalmat meg nem mondanam el, igy latatlanban lennek kivancsi a velemenyetekre!
2010. aug. 18. 14:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szerintem simán A szekta sokkal jobb lenne. bár így tartalom nélkül nehéz megmondani.

17/L

2010. aug. 18. 14:31
 2/13 anonim ***** válasza:
tartalmat és kérlek irj igy nehez dönteni.
2010. aug. 18. 18:08
 3/13 anonim ***** válasza:

hmm... kicsit egy szemüveges kisgyerekekből álló olvasókörre asszociálok :P bár gondolom nem ez a cél.

asszem hátulján a tartalomig eljutnék, és ha az figyelemfelkeltő és érdekes, akkor nekiállnék :)

2010. aug. 18. 19:52
 4/13 A kérdező kommentje:

nos, a tartalom egy másik kérdésemben van :P Itt a link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__1079551-m..

Azért kértem látatlanba, mert a blogban, ahol írni kezdtem egy kommentelonek nem tetszett a cím. Kivancsi voltam, mit lathat benne( foleg, hogy meg nem olvasta a tartalmat):)

2010. aug. 18. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Én írtam ott, hogy érdekelne a könyv(harmadik válaszoló), viszont nem értem: miért könyvSZEKTA a címe? :-O
2010. aug. 18. 22:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező és az én könyvem neked?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__1103305-e..

2010. aug. 19. 12:46
 7/13 anonim ***** válasza:

utolsó és a második vagyok:

VAn-e msn-ed vagy skyped szivesen beszélgetnék veled.

2010. aug. 19. 12:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Azert konyvSZEKTA lenne a cime(bar lehet, hogy csak szekta lesz belole), mert a tortenetben arrol van szo, hogy a konyv teljes agymosast vegez a fiun, az iranyitja minden lepeset, befolyasolja ot.Akar egy szektaban a...vezeto(nem tudom, hogy minek nevezik)
2010. aug. 19. 14:39
 9/13 A kérdező kommentje:
2010. aug. 19. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is előnytelen a cím. Nyilván a fiú agya teszi a fiút olyanná a könyvek miatt, nem a könyv van elátkozva, úgyértem nem a könyv akarja irányítani. Hol lehet elolvasni a blogot?

negyedik

2010. aug. 20. 01:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!