Mondanátok olyan könyvet, ami E/1 személyben van?
Kerstin Gier: Időtlen szerelem-trilógia
Eszméletlen jó, én imádtam. Eleinte kicsit féltem, hogy tele lesz romantikus résszel, de igazából nem is azon volt a hangsúly.
Rachel Hawkins: Hex Hall (nem emlékszem, hogy ez trilógia-e, vagy két rész plusz egy spin-off)
Az első részt olvastam, és a második felét. Nem azért hagytam abba, mert nem tetszett, hanem mert nem tudtam beszerezni könyvben. De a története nagyon jó volt! Sajátos a hangulata, nem is olyan hosszú, tökre megfogott.
Mona Award: Antilányregény
Kicsit komolyabb, mint az előzőek. Egy délután alatt végigolvastam. A hangulatát még most is vissza tudom idézni. Ez tipikusan az a könyv, amit többször kézbe lehet venni.
Alyson Noël: Lúzerek és bálkirálynők
A hangulata ennek is valami oltári! Ezt is többször el fogom olvasni az biztos.
Darren Shan: Vámpírkönyvek
Ez egy jó hosszú könyvsorozat, de tinikorom legjobb könyve! Imádom! Ahogy a cím is mutatja vámpíros, de nem olyan hosszúak a könyvek. Bár hosszabbak lennének! A csavarok valami csodálatosak!
Hirtelen ennyi.
Olvasgasd a tartalmukat, nekem nagyon tetszettek, remélem, neked is hasonlóan jó élményt nyújtanak majd : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!