Almavirágenyém kérdése:
Most rendeltem egy könyvet a Prospero -ról és hogy kéne fizetnem?
Figyelt kérdés
Korábban rendeltem már könyvet csomagátvételi pontra de most házhoz szállítást kértem. Emiatt az online bankkártyás fizetéses módot választottam. Azt írták egyből átirányítanak a fizetéshez de a rendelés visszaigazoló e-mailt megkaptam de nincs információm arról hogy, hol, mikor kéne fizetnem...2021. febr. 23. 12:31
1/2 anonim válasza:
Ha meg tudod nézni az oldalon a rendelés részleteit még, nézd meg hogy nincs-e ott a fizetési lehetőség. Vannak oldalak, amik e-mailben figyelmeztetnek egy idő után, hogy fizess, és ott van hozzá a hivatkozás.
Mindenesetre ha online fizetést választottál és nem fogod kifizetni ~8-10-12 órán belül, akkor a rendelésedet valószínűleg le fogja mondani a rendszer (a sikeres kifizetés a feldolgozás kezdésének feltétele), és más fizetési móddal leszel kénytelen rendelni.
2/2 A kérdező kommentje:
Megnéztem. Van az oldalon egy fül hogy fizetésre váró számlák de jelenleg üreset ír. :/ Nem szeretnék hülyeséget mondani de lehet esetleg azért van mert nincs raktáron ezért csak ha be tudják szerezni küldenek emailt fizetéssel kapcsolatban?
2021. febr. 23. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!