Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Rossz könyvet rendeltem, van...

Rossz könyvet rendeltem, van lehetőség arra, hogy módosítsák a rendelést?

Figyelt kérdés

Meg akartam volna rendelni a Vaják könyv első részét, és ugyebár be voltak számozva, de volt egy könyv amin nem volt szám, azthittem, hogy az lesz az első rész akkor illetve a leírás is kicsit megtévesztett.

Az ujkonyvek.com-on rendeltem, van rá lehetőség, hogy módosítsák? Írtam nekik emailt, csupán érdekel, hogy ez teljesen lehetetlen vagy vannak olyan webáruházak ahol átírják tévedés esetén?

A megrendelés után egyből jeleztem, illetve a két termék között is csak 20 ft különbség van, ha ez számít valamit.

2021. jan. 13. 05:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
E-mail nekem xart sem ért máshol, hívd fel őket telefonon, nekem az segített és rögtön megoldották a problémám! Siess, nehogy elküldjék a rossz megrendelést!
2021. jan. 13. 06:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha kinyit a bolt akkor azonnal telefon. Bediktálod az adataidat és megkéred, hogy módosítsák azt.
2021. jan. 13. 07:16
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy van lehetőség. Ha még nem adták fel, akkor el tudják küldeni a jó könyvet - bár érdemesebb ilyen esetben telefonon keresni őket, mert e-mailt nem szívesen olvasnak a webshopok, úgy vettem észre. Ha pedig már elpostázták a rossz könyvet, akkor is kicserélik a jóra, ha visszaküldöd a rosszat. De mivel a te hibádból történik a csere, valószínűleg a visszaküldés + az új könyv postaköltségét neked kell állni.
2021. jan. 13. 15:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Meglepő módon az e-maillel hamarabb megoldódott mint telefonon, pedig nyitás után hívtam.
2021. jan. 13. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!