Rendeltem könyveket, ma kaptam meg őket, és az egyiknek az aljára egy kis részen tollal rá van húzva egy csík. Ti panaszt tennétek az üzletnek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán foglalkoznának vele? Vagy nem is érdekelné őket? Kb egy centis csík van rá firkálva a könyv aljára.2020. júl. 3. 09:05
1/13 anonim válasza:
Egy centis kis csíkért nem szólnék. Kivéve, ha ajándékba szeretném adni és nagyon feltűnő, akkor jó lenne, ha kicserélnék.
3/13 A kérdező kommentje:
Magamnak vettem, nem vészes, de utálom, ha össze vannak firkálva a könyvek.
2020. júl. 3. 09:11
4/13 anonim válasza:
Jaj, azt hittem, hogy a borítója.
Nem, ezért biztosan nem szólnék.
8/13 anonim válasza:
Ha annyira utálnád, már panaszt tettél volna, nem itt kérdezősködnél. Lehet, hogy te magad firkáltad oda, csak észre se vetted. ;-)
Szerintem foglalkozz értelmesebb dologgal. Pl. olvasd ki.
9/13 anonim válasza:
nem szólnék,még fog kapni ennyit a könyv.
10/13 anonim válasza:
Nem szólnék. Mondjuk én nem is az a fajta vagyok, aki ki sem nyitja a könyvet rendesen, mert jajj, megtörik a gerince.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!