Rendeltem könyveket, ma kaptam meg őket, és az egyiknek az aljára egy kis részen tollal rá van húzva egy csík. Ti panaszt tennétek az üzletnek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán foglalkoznának vele? Vagy nem is érdekelné őket? Kb egy centis csík van rá firkálva a könyv aljára.2020. júl. 3. 09:05
11/13 anonim válasza:
sajnos lehet komoly kérdés. a könyvimádók csoportban (fb) már lefejeznék az kiszállitót ennyiért. Amúgy semmiség , mi bajod ezzel?
12/13 anonim válasza:
Nem szólnék, mert nem hinném, hogy komolyan vennének, de ez szerintem is irtó bosszantó. Lehet, hogy csak egy apró csík, de akkor is, utálom, ha össze van firkálva egy könyv.
13/13 anonim válasza:
Próbáld meg orvosi alkoholba mártott fülpiszkálóval finoman le"simogatni". Nekem is volt ilyen, sőt, rosszabb is, és lejött, remélem, Neked is menni fog!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!