Miért mondják sokan, hogy "könyvet írok", amikor csak a Wattpadra írkálnak?
Figyelt kérdés
Az nem könyv.2021. febr. 19. 09:11
1/7 anonim válasza:
IDK, amikor wattpadra írtam mindig azt mondtam, hogy "írkálok", sosem mondtam azt, hogy könyvet. Lehet azért mert vannak magyar könyvek amik wattpad storyként kezdték (pl ház a tó túloldalán) majd kiadták rendesen nyomtatotva, annyira jó volt. Lehet ebben reménykednek, de szerintem a háromszázadik KPop fanfiction nem könyv.
2/7 anonim válasza:
Wattpadra ment fel sok olyan cucc, amit később könyvként kiadtak vagy netflixen megfilmesítettek. Gondolom ezért.
3/7 anonim válasza:
Mert sokak szóhasználatában a könyv egyenlő a regénnyel.
4/7 A kérdező kommentje:
És a Wattpadon regények vannak?
2021. febr. 19. 17:14
5/7 anonim válasza:
Ugyan azért, amiért sokan fényképésznek hiszik magukat egy kamerás mobillal. Önámítás amivel a saját vélt vagy valós erényeiket növelik. A sikerráta is kB úgyan akkora. Van aki wattpados írása tényleg könyv lesz végül, ahogy egy hobbifotós is lehet végül profi, de nem ez az átlag.
6/7 Sunshinedoll válasza:
Miért ne írhatnák, hogy könyvet írnak? Mikor valaki ír, az is csak a gépen ír és vagy lesz belőle könyv vagy nem.
Sok olyan író van, aki Wattpadról nőtte ki magát, és sok olyan kiadott könyv van, ami egy átlag Wattpados történet színvonalát pl. meg se üti.
Szerintem ebben semmi rossz nincs.
7/7 anonim válasza:
Hát én csak azt tudom elképzelni, hogy tényleg egy könyvet akarnak kihozni belőle. Mint amikor valaki elhatározza, hogy ír egy könyvet, belép Wordbe és megírja a saját könyvét amit nem akar kiadni csak saját szórakoztatásból írta. Mondhatja, hogy írt egy könyvet csak nem adta ki. Gondolom ugyanez az elképzelés csak nem Wordben hanem wattpadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!