Melyik az a Könyv ami a legjobban Megfogott ?
Bittersweet - SOTUS
Mo Xiang Tong Xiu - Heaven official's blessings és A démoni kultiváció nagymestere
Linn Ullmann - Áldott gyermek
Ez a démoni kultiváció nagymestere az jó könyv ? Érdemes elolvasni ?
Láttam már sok helyen.
Nekem a Kamikaze az egyik kedvenc könyvem, zseniális. Érdemes elolvasni (Kuvahara Jaszuo)
Amit az első irt, azokról nem tudok nyilatkozni. A Kamikaze, mint a nevéből is sejthető, háborús.
A könyv szerzője gyerekként kamikaze pilóta lesz, ez volt mindig az álma. A napjairól szól és hogy hogyan vészelte át a kiképzést illetve az öngyilkos beveteseket.
#3 Igazából is-is. Sajnos a magyar fordítás nem a legjobb, értem ez alatt, hogy a szövegben elég sok elírás és félregépelés maradt, azonban a sztori elképesztően fantasztikus, az írónő baromi tehetséges. Ugyanez megy a másik művére, a Heaven Official's Blessingsre. Az elméletileg idén fog megjelenni magyarul (én angolul olvastam), de az még a Démoni Kultiváció Nagymesterét is bőven felülmúlja.
#3 Mondhatóak annak, bár Mo Xiang Tong Xiu műveiben a romantikus mellett rengeteg más is található, a romantika csak egy kiegészítés benne (anélkül is bőven megállná a helyét). Az első három amit írtam, férfi-férfi szerelemről szól (de egyébként történetileg nagyon jók). Az Áldott gyermek nem romantikus, nem is tudom milyen kategóriába sorolható, talán dráma, de ott leginkább az írónő stílusa fogott meg. Az inkább erősen karakter-, mint cselekményközpontú (és nagyon-nagyon jó könyv).
Attól függ
Fantasy:
- Tüskék és rózsák udvara
- Crescent city
- A sárkány jele
Romantikus:
- Off Campus sorozat
- Ez a srác sorozat
- A Romboló
- Velünk véget ér
- Egy nap talán
Krimi:
- Dexteeeeeer!
- Nem vagyok sorozatgyilkos
Remélem segítettem😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!