Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik az a Könyv ami a...

Melyik az a Könyv ami a legjobban Megfogott ?

Figyelt kérdés
Amit elolvastál utána nagy űrt hagyott maga után és nem akartad hogy vége legyen

2021. febr. 18. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Bittersweet - SOTUS

Mo Xiang Tong Xiu - Heaven official's blessings és A démoni kultiváció nagymestere

Linn Ullmann - Áldott gyermek

2021. febr. 18. 17:18
 2/9 A kérdező kommentje:
ezekről még nem hallottam :)
2021. febr. 18. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez a démoni kultiváció nagymestere az jó könyv ? Érdemes elolvasni ?

Láttam már sok helyen.

Nekem a Kamikaze az egyik kedvenc könyvem, zseniális. Érdemes elolvasni (Kuvahara Jaszuo)

2021. febr. 18. 18:54
 4/9 A kérdező kommentje:
ezek romantikus könyvek?
2021. febr. 18. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Amit az első irt, azokról nem tudok nyilatkozni. A Kamikaze, mint a nevéből is sejthető, háborús.

A könyv szerzője gyerekként kamikaze pilóta lesz, ez volt mindig az álma. A napjairól szól és hogy hogyan vészelte át a kiképzést illetve az öngyilkos beveteseket.

2021. febr. 18. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:

#3 Igazából is-is. Sajnos a magyar fordítás nem a legjobb, értem ez alatt, hogy a szövegben elég sok elírás és félregépelés maradt, azonban a sztori elképesztően fantasztikus, az írónő baromi tehetséges. Ugyanez megy a másik művére, a Heaven Official's Blessingsre. Az elméletileg idén fog megjelenni magyarul (én angolul olvastam), de az még a Démoni Kultiváció Nagymesterét is bőven felülmúlja.

#3 Mondhatóak annak, bár Mo Xiang Tong Xiu műveiben a romantikus mellett rengeteg más is található, a romantika csak egy kiegészítés benne (anélkül is bőven megállná a helyét). Az első három amit írtam, férfi-férfi szerelemről szól (de egyébként történetileg nagyon jók). Az Áldott gyermek nem romantikus, nem is tudom milyen kategóriába sorolható, talán dráma, de ott leginkább az írónő stílusa fogott meg. Az inkább erősen karakter-, mint cselekményközpontú (és nagyon-nagyon jó könyv).

2021. febr. 18. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
A Tűz és Jég dala
2021. febr. 18. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Attól függ

Fantasy:

- Tüskék és rózsák udvara

- Crescent city

- A sárkány jele

Romantikus:

- Off Campus sorozat

- Ez a srác sorozat

- A Romboló

- Velünk véget ér

- Egy nap talán

Krimi:

- Dexteeeeeer!

- Nem vagyok sorozatgyilkos

Remélem segítettem😊

2021. febr. 20. 16:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Ohh igen koszii
2021. febr. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!