Milyen környezetben tudtok a legjobban írni?
Itthon, a szobámban, a gépem előtt. Előttem, a falamon a hatalmas parafatáblám, mellettem a fiókom, amiben benne vannak vázlatok, ötletek, cetlik. Az asztalomon is van egy vastag füzet, bár abba csak fanfiction ötleteket írok. Ami nem ff, az igazából már gépen van nagyrészt, nem papíron. Illetve telefon. Szeretem, ha könnyen elérhető. Mivel apám dolgozik, egyedül vagyok nagyrészt, a nyugis hely megvan, és hacsak nem hív, kutyák sem piszkálnak, zavartalanul tudok írni.
19/l
Ha jön az ihlet, zúgó tévé mellett, buszon, vagy bárhol máshol is megy :D
De alap esetben a szobámban szeretek, kicsit furcsa, mert én telefonon szoktam, de már nagyon megszoktam, biztos durva lenne átállni gépre. Szeretem, ha szól közben zene, a sztori hangulatához illő, néha, mikor izgalmasabb rész jön, nem is tudok nyugton maradni, olyankor sétálok közben a szobámban xd
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!