Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen környezetben tudtok a...

Milyen környezetben tudtok a legjobban írni?

Figyelt kérdés
Nekem előtte fel kell készülnöm, nyugis hely, ráhangolódni.

2021. jan. 10. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Itthon, a szobámban, a gépem előtt. Előttem, a falamon a hatalmas parafatáblám, mellettem a fiókom, amiben benne vannak vázlatok, ötletek, cetlik. Az asztalomon is van egy vastag füzet, bár abba csak fanfiction ötleteket írok. Ami nem ff, az igazából már gépen van nagyrészt, nem papíron. Illetve telefon. Szeretem, ha könnyen elérhető. Mivel apám dolgozik, egyedül vagyok nagyrészt, a nyugis hely megvan, és hacsak nem hív, kutyák sem piszkálnak, zavartalanul tudok írni.

19/l

2021. jan. 10. 11:29
 2/4 anonim válasza:
100%

Ha jön az ihlet, zúgó tévé mellett, buszon, vagy bárhol máshol is megy :D

De alap esetben a szobámban szeretek, kicsit furcsa, mert én telefonon szoktam, de már nagyon megszoktam, biztos durva lenne átállni gépre. Szeretem, ha szól közben zene, a sztori hangulatához illő, néha, mikor izgalmasabb rész jön, nem is tudok nyugton maradni, olyankor sétálok közben a szobámban xd

17/L

2021. jan. 10. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindegy, írtam már buszon is. Ha választhatok, akkor a saját asztalomnál a gépemen tudok legjobban, vagy füzetbe (de nem sima, inkább vonalas vagy kockás), kék tollal. A kék nem tudom, miért fontos, jobban esik azzal írni.
2021. jan. 12. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Otthon a szobámban az ágyamon miközben zenét hallgatok. Én úgy szeretek írni ha megy alatta valami zene.
2021. jan. 12. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!