Villanyszerelok lapja régi kiadások? Villanylap?
Figyelt kérdés
Sziasztok lelkes villanyszerelő tanuló vagyok és nagyon szeretnék neten keresztül hasznos cikkeket olvasni és tanulni témákat de vhogy nem találok, például a villanyszerelők lapjainak korábbi számai közül nincs fellelhető? Vagy más megbízható jó oldal? Bármi érdekelne amivel tanulhatnek.
Köszönöm mindenkinek!
2021. febr. 7. 11:22
1/3 anonim válasza:
Hmmm. Szerintem pár kattintásból kiderül, hogy 2002-től 2014-ig szabadon olvashatóak a cikkek. A frissebbek előfizetéssel, az évi 5500. Az Elektroinstallateur még egy jó lap, ott, ha jól emlékszem, az archivum is előfizetéssel olvasható (évi 6400).
2/3 A kérdező kommentje:
Én nem találom sajnos a 2002-14es cikkeket sem, egy linket tudnál küldeni legyszives?
2021. febr. 8. 11:07
3/3 anonim válasza:
A fejlécen rá kell kattintani a
Lapszámok
gombra, és utána a bal oldalon pár sorral lejjebb a
Lapszám:
-tól jobbra levő ablakban kiválasztani az évet, majd az ettől jobbra elhelyezkedő ablakban a hónapot, és a szöveg automatikusan átváltozik az akkorira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!