Miről szól Leiner Laura Bexi sorozata?

kb Missh meg Karola
megéri kiolvasni,nagyon szerettem. Nagy Márk rajongók kérem a zöld pipát

Az első válaszolót kiegészítve (a teljes sorozatot végiggondolva nagyjából erről szól a továbbiakban):
SPOILER VESZÉLY! aki nem szereti a spilert, innen ne olvassa :)
Voltak Londonban is (ami elég meghatározó rész lesz a későbbiekben). Geri (Bexi exe, akiről azt a dalt írta, amitől ismert lett) egy féltékeny kis féreg, folyton keresztbe akar tenni. Kedvenc jelenetem egy korcsolyapályánál van. :) Szól még a dalszerzői válságról is a történet. A fiatalok játszmáiról (egyszer veled egyszer nem). Lexi (= Evelin, a Bexi másolat) beáll Aszádékhoz, ők sikeres gyerekzene karriert csinálnak. Tomi végül kikerül (kisétál 😂) a képből. Körte megházasodik és gyereket várnak majd (azt hiszem Betty-vel). Sanyit, a buszost is meg kell említenünk. 😁 Balogh is kikerül a képből szerencsére. Pí egy nagy szemétláda. Végül Nagy Márk és Bexi összejönnek (♟️).
Nagyjából ezek a leglényegesebb dolgok még a sorozatról SZERINTEM. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!