Kik azok a magyar tini popsztárok akik valamennyire hasonlítanak Nagy Márkra a Bexi sorozatból?
Nem hiszem, hogyha valaha is megfilmesítenék a könyvet, "tini popsztár" szereplőket keresnénk hozzá, ha ezért kérdezed.
Valószínűleg olyan színészt kérnénk fel, akit az olvasóközönség nem is ismer (beleértve engem is), pedig a szakmájában elismert és tehetséges. Ezeket az előadókat nem szokták agyon reklámozni, mert nem arról híresek, hogy vetkőztek, drogoztak, bántalmazták, beszóltak, hanem "csak" tehetségesek. Mivel énekes szerepről van szó, esélyes például az Operettszínházból valaki. Böngészd át a listájukat, hátha találsz valakit, aki szerinted hasonlít.
Aztán más variációk is elődordulhatnak, nem feltétlenül ez volt a kérdés, szóval nem fejtegetem tovább a film témát😃
SP tini popsztárnak számított az én időmben rajongtunk érte :D
Amikor olvastam a Bexit, mindig úgy képzeltem el Nagy Márkot, mint SP. Vagy, mint Márk. Merthogy volt egy Márk nevű énekesünk is. Mármint igazából.
De SP úgy tudom ma már nem énekel. Fényképész lett talán. Rendes neve amúgy Éder Krisztián, ha valaki nem ismerné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!