Szerintetek jobbak az új Leiner Laura könyvek (Mindig Karácsony, IOV trilógia) a régieknél? (Bexi-sorozat, SZJG, Bábel...)
Ne kövezzetek le ezért.
Imádom Leiner Laurát. Viszont a mostani könyvei nem igazán a kedvenceim. Mintha régen sokkal jobb szövegeket írt volna. Mind közül a Bexi-sorozat a kedvencem. Valahogy már nem tudom az új könyveit olyan átéléssel olvasni, mint a régieket. Most kezdtem újra a Bexit, és ugyanolyan, mintha először ,,élném át" a könyvet. Viszont valahogy az újabb kötetekkel ez nincs így. Ez csak személyes vélemény. És ne utáljatok ezért, de én így gondolom.
Ti hogy vagytok ezzel?
Szerintem most Laura megpróbált változtatni a stílusán, a könyvei mondanivalóján. Úgy értem, hogy az SzJG egy lány mindennapjairól szólt a gimiben, a Bexi egy énekes szerelmi története volt, a Bábelnek sem volt mélyebb mondanivalója, és aztán megírta az IOV-ot, ami azért más. Az a trilógia nem csak a szerelemről és a hasonlókról szól, hanem a gyászról is. A Mindig Karácsony-nak pedig a felépítése különbözik a többitől.
Őszintén szólva én nem tudnék dönteni. A régiekhez annyi emlék köt, az újak, pedig elgondolkodtatóak.
Hát,az igaz,hogy nekem is a Bexi a kedvencem,a Bábel mellett, és éppen én is újra kezdtem olvasni Beka történetét....
De nekem az újabb könyvei is tetszenek, amelyiket olvastam, Bábel, IOV első két része...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!