Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan film vagy sorozat,...

Van olyan film vagy sorozat, amit kimondottan karácsonykor néztek meg?

Figyelt kérdés
Várom a történeteiteket!
2019. dec. 25. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Fegyverszünet karácsonyra

Egy elfelejtett igaz történet az I. világháború idejéről. Nyilván nem pont így történt, de megtörtént. Szeretem ezt a filmet, különleges a hangulata.

[link]

Karácsonyi ének

Ebből több feldolgozás is létezik, csak azokat linkelem, amiket ismerek és azok közül is azokat, ami tetszik. Igazi klasszikus történet.

[link]

[link]

Tegnap tették fel HBO GO-ra egy újabb feldolgozását, az alapsztori ugyanaz, viszont bátran felvállalta, hogy mer különbözni Dickens történetétől. Az alapmű szerint Scrooge egy undok, zsugori, kiállhatatlan ember. Pont. Nincsenek kifejtve az okok (illetve ki van, de az az esemény csak következménye a már megváltozott viselkedésére, szóval nem teljesen ad magyarázatot arra, miért lett olyan ember, amilyen). Ebben a feldolgozásban viszont van idő kifejteni ezt (3*1 óra), egy lehetséges magyarázat a személyiségének kialakulására. Ismerve az alapsztorit, a végét szerintem kicsit összecsapták, illetve az első részben vannak tök felesleges jelenetek, azok helyett szívesebben néztem volna a jelen és a jövő karácsonyának szellemeivel jeleneteket illetve a történet kifutását is néztem volna még. Ettől eltekintve brilliáns feldolgozás!

[link]

Krampusz

Régi vágású (értsd: bábos, nem CGI, szakszó nem jut eszembe) "horror" Inkább misztikus, vigjáték helyett pedig szatíra. Kicsit másképp nézel az ünnepre ezután a film után.

[link]

Ezek közül választok egyet szentestére, késő éjjelre, hogy egyedül nézhessem meg. Mikor megláttam pár hete, hogy december 24.-én elérhető lesz HBO GO-n a Karácsonyi ének, már tudtam mit nézek.

2019. dec. 25. 14:46
 2/7 A kérdező kommentje:

A reszkessetek betörők már smafu?

https://www.youtube.com/watch?v=5v3w4ZauI2w

2019. dec. 25. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
A reszkessetek betörők 1-2-őt rámsózzák már a 2. éve , hogy én nézzem meg a keresztlányommal....mert a szülők már unják...
2019. dec. 25. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam régebben a Buliszerviz volt az, amit minden éveken át megnéztem karácsonykor. Most a Családom, darabokban c. sorozatot nézem.
2019. dec. 25. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
-minden
2019. dec. 25. 22:14
 6/7 Coffelia ***** válasza:
Karácsonyi vakáció, Reszkessetek betörők, Igazából szerelem, Bridget Jones naplója.
2020. jan. 2. 14:29
 7/7 anonim válasza:
Tapló télapó,Rossz anyák karácsonya:)
2020. jún. 9. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!