Mennyire megbízható a moly.hu?
Figyelt kérdés
Szeretnék könyvet venni az egyik felhasználótól. Érdekelne titeket vertek e már át vagy ilyesmi. Nyilván személyes találkozásnál ilyen nincs. De messze lakik és a pénz átutalás utan küldené a csomagot. De van bennem egy kis félelem ezzel kapcsolatban, hogy valóban megkapom-e.2021. jan. 14. 11:46
1/7 anonim válasza:
Meg kell nézni az adott eladó adatlapján a visszajelzéseket.
2/7 anonim válasza:
Nézd meg, hogy mikor regisztrált. Ha nem küldené el a könyvet, akkor valaki már biztos jelentette volna a molynak és akkor minimum törlik/tiltják a profilját.
3/7 anonim válasza:
Soha senkinek ne küld előre pénzt! Csak személyes átvétel! az a biztos!
4/7 anonim válasza:
Én egy hónapja vettem onnan először. Előreutaltam neki a pénzt. Nagyon korrekt volt!
5/7 A kérdező kommentje:
Én is ebben bízom 4-es. Hogy az ottaniak azért szintén nem szeretnék ha hasonló helyzetben ők maradnának hoppon. Első, hol kell megnézni az értékeléseket? Rámentem egy ilyen fülre, de nincs ott semmi. Egyebként közel egy éve van fent molyon. Hármasnak pedig. Tudom hogy az lenne a legjobb lépés ha találkoznánk és úgy venném át, de hát akkor már könyvesboltban is megvehetem mert meg féluton találkozni is rengetegbe kerülne.
2021. jan. 15. 05:26
6/7 anonim válasza:
Szerintem Moly nem pont az a hely ami csalókkal lenne tele, egyrészt inkább egy közösség, mellékesen lehet csak adni-venni, nem mellesleg a csalók szerintem nem ilyen pár ezer forintos dolgokkal foglalkoznak, hanem a drágább műszaki cikkekkel ilyesmikkel.
7/7 anonim válasza:
Egyetértek a 6-os kommentelővel, de azért nézd meg, hogy kitől veszel könyvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!