Avram Latosca könyve tényleg nem éri meg az árát?
Aki olvasta, nőtt az önbizalmatok, tökéletesnek érzitek magatokat tőle? Tényleg teljesen megváltoztatok és kicsereltek Titeket? Egyszóval hatásos?
Csak mert több helyen is rosszakat olvastam róla, hogy csalódás volt.
Köszönöm a véleményeket!
Én az instán olvastam egy kommentet, hogy Orvos -Tóth Noémi Örökölt Sors c. könyve 3000 Ft körül van, míg ez a szennyt 5200 Ft-ért vesztegeti. Míg az első könyvet egy neves pszichológus írta, akinek megvan a megfelelő végzettsége, és sok évnyi tapasztalata, addig Avram Latosca csak önjelölt "coach" semmi szakmai tudással,megfelelő iskolai végzettséggel.
Szerintem ezeket ingyen is össze lehet szedni innen onnan. Jobban járnál olyan könyvekkel amiket szakképzett szakemberek írnak.
Én nem tudom, de csak azért néztem anno a videóit, hogy valamennyire lányosabb legyen a természetem. Tudjátok úgy éreztem nem vagyok eléggé nő...(1-2éve asszem, most vagyok 19 és akkor is furcsáltam még is mi a szent szrt nézek),
De az ilyen röhögcsélős cshöcsös-körmös puncicust nézve úgy érzem kinőtt a dákóm és borostás lett az arcom...kedvenc italom nem mellesleg a sör. Nem akarok olyan buta és rózsaszín lenni mint ők. Atya ég! Remek elrettentés volt a számomra milyen lennék ha a külsőm és a pasizás lenne nekem az első.
Inkább olvasok könyveket és tanulom a szakmámat, fejlesztem magamat.
Nem az érdekel engem, hogy könnyű nőcske múltja van... mert szerintem nem attól lesz valaki olcsó, mert van pár egyéjszakása. Attól olcsó ez a nő és mű, hogy önmagával is elhiheti brilliáns személyiség. Amit elmondok nektek, soha ne csináljatok mert szűklátókörűekké váltok, és megálltok a fejlődésben, leragadtok egy szinten. Ez történt vele is. Kívül belül tökéletes. De ha neki ez a szint megfelel tőlem oké.. Csak ti
akiket még nem szippantott be, ti! ti naivak! Míg nem késő!
Ne legyetek megfelelve!
Mert esetleg megálltok félúton
Szóval ja. Az életben célok nélkül tenglődve "megfelelő" helyzetben, környezetben mantrázzátok magatoknak minden nap
"így vagyok jó, így vagyok tökély"
És garantálom, hogy sikerül egy önhipnózisba vezetni saját magatokat. Amiből neadj isten több év múlva felébredtek és arra lesztek figyelmesek, hogy semmit nem értetek el az életben amit akartatok az elején.
Én értetlenül állok azelőtt, hogy egyik pillanatban nagy felhajtás, magánélet (ház, baba, család) bemutatása, másik pillanatban meg eltünteti a tartalmak felét, mert túl személyes és jaj de visszafogott. Mint valami hangulat zavaros pszichopata.
Most újra van egy csomó személyes tartalom nála.
Ő maga sem érti szerintem ezt a kettősséget. Mivel a csatorna semmi másra (konkrét témára) nem épült, így ezek tudatában tényleg nagyon visszás, hogy most egy önbizalom építő könyvvel jött elő. Eladok nektek valamit, mert kell a pénz. Amúgy az egész magatartásában nulla logika. Embert nem olvastam még, akinek normális megfogalmazással tetszett a könyv. Csak a sík szektas avramosok szeretik, de szerintem ha reggeli szarát árusítaná, ezek azt is megvennèk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!