Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Életem első Ebook olvasójára...

Életem első Ebook olvasójára szeretnék beruházni. Akik tapasztaltabbak ebben, mit gondoltok a lent linkelt termékről?

Figyelt kérdés

Minden jöhet róla; + és - is.

[link]

2021. jan. 13. 10:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ!:)

Még egy kérdés: saját tapasztalat alapján ki mit ajánl?

Ami azért kedvező árkategóriában is van.

2021. jan. 13. 22:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy ezen a piacon egyetlen "brand" van, az Amazon, azaz a Kindle. A többi ha nem is mind noname, de más területen nem (túl) ismertek. Szabványos, elterjedt kezelőfelület tudtommal nincs, bár nem kizárt, hogy ugyanaz több cégnél is előfordul. Ha mindenképpen újat akarsz venni ennyiért, én inkább az Alcor Myth-et javaslom, ami egy kicsit drágább, de jobb a felbontása, és vannak a szélén lapozógombok, bár nincs vele személyes tapasztalatom.

[link]

[link]

2021. jan. 13. 23:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem Tolino van, szeretem.
2021. jan. 14. 03:06
 14/19 A kérdező kommentje:
13-as: Kicsit ez már drága nekem főleg, hogy csak olvasni akarok rajta, semmi más.
2021. jan. 14. 10:11
 15/19 anonim ***** válasza:
#10 vagyok. Jó lenne, ha egy tulajdonos megerősítene, de úgy tűnik tévedtem, a képek alapján már van elválasztás a Kindle-ön, gondolom nem tegnap óta.
2021. jan. 14. 11:03
 16/19 anonim ***** válasza:

#10: Én sem írtam, hogy csak a Kindle. Előny az Amazon mögötte, de ha nem használná ki az ember, csak nyűg. Csak olvasásra speciel nem ajánlom elsőnek.

(Megerősíteni nem tudom az elválasztás tényét, az enyémben szerintem van, mert sosem okozott gondot .mobi fájlnál, de ez lehet szerencse is. Úgy tudom, az újabb modellekben van, láttam a specifikációk között.)

#12: van még egy nagy brand, Nook a Barnes & Noble-től. Viszont az árban húzós.

Nekem tetszik az eredetileg linkelt olvasó, de jobb lenne élőben látni.

2021. jan. 14. 16:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem Wayteq van, kb. 7 éves. Nekem a felbontása néha zavaró, de ez függ a könyv (fájl) minőségétől is. Szóval én nagyobb felbontásút vennék.
2021. jan. 16. 18:01
 18/19 A kérdező kommentje:

Végül egy Alcor Myth lett a kiválasztott. :)

Tegnap hozta is a futár. Imádom, már tettem is rá öt könyvet.

2021. jan. 22. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Jó a felbontása, ez jobb.
2021. jan. 23. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!