Mi a véleményetek?
Van wattpadon egy sztorim a Mafia hős.
Mi a véleményetek róla?
Illetve szeretnék elkezdeni egy ilyen elrablásból romantikába torkoló sztorit is. Szerintetek merjek bele vágni?
Van benne egy-két helyesírási hiba, szóismétlés (pl.: a "folyni"). Plusz a kezdés eléggé... uncsi. A csaj ledarálja az élettörténetét.
A párbeszédek javításához ezt a linket ajánlom:
[link] (:D)
Nem tudom, de nekem annyira nem tetszik. Lehet, csak azért, mert nem szeretem az ilyeneket (fanfiction). Mindenesetre írogass még, gyakorolj, bővítsd a szókincsed!
Sok sikert!
Egyet értek, ez az "x éves vagyok, a hajam színe ilyen, az anyám és az apám, stb..." kezdés unalmas. Ez magadnak jó jegyzetként, de olvasóként nem fog meg.
Szép lassan építsd bele ezeket az elemeket a történetbe. "Mutasd, ne mondd" - azaz ne azt írd, hogy "kedvencem az eperfagyi", hanem a történet során bátran mutasd be, ahogy a szereplő bánatában eperfagyit töm a fejébe, az anyukája olyat hoz neki a boltból, a barátjával olyat vesznek egy fagyizóban. Ettől lesz érdekes a karakter, ettől lesz emberi. Ha azt mondja szereti, hát én megkérdőjelezem. De ha "látom", hogy újra meg újra olyat eszik, akkor elhiszem, és még mondania sem kell, hogy az a kedvence, mert magamtól levonom a következtetést. Ne akarj mindent az olvasók szájába rágni, hagyd őket gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!