A Kincskereső Kisködmön csak szerintem ennyire szörnyű könyv?
Még alsós koromban olvastam és egy kissebb fajta traumát okozott, nem bìrom ezt a mártìrkodást. Minden annyira szomorú benne.
Nektek mi a véleményetek?
Most 33 éves vagyok. Nekünk negyedikben (1999-2000) volt ez kötelező olvasmány. Halljátok... undorító volt. Fel sem fogtam, hogy miről szól, csak olvastam, mert olvasni kellett... ráadásul olvasónaplót is írni kellett hozzá, amire 3-as osztályzatot kaptam. A 3-asért itthon pedig leb#sz#s járt. :D Nos a kedves Kincskereső Kisködmön (és apám kretén felfogása, miszerint, aki nem olvas, az csak hülye lehet), egy életre megutáltatták velem a regényolvasást. Bevallom, azóta egy ilyen jellegű művet sem olvastam el, pláne nem kötelező olvasmányt. Pszichológiai/pszichiátriai témájú könyveket viszont annál többet. Tech szakirodalmat is. Nem érzem, hogy emiatt kevesebb lennék. :)
Szerintem is szörnyű könyv. :D Köszi, hogy leírhattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!