Mi a véleményetek AvramLatosca új könyvéről?
Atya Világ! Én azon röhögtem nagyokat, mikor kitette Insta storyba a követőinek a visszajelzéseit. Volt nem egy olyan köztük, hogy egy nap alatt kiolvasta az egészet. Hát... gondolom nem azért, mert olyan érdekfeszítő volt, hanem azért mert a könyv 65% százaléka képekből áll, 15% neked kell kitölts a maradékban meg valami tanácsoknak gúnyolt mondatok vannak. Ez konkrétan egy munka fűzet általános iskolásoknak, nem könyv. És én ezt mint Wattpadon író személy mondom! Nekem egy fejezet több mondatból áll mint ennek a munkafüzete és egy ft nem kapok érte. Ez meg, 4000 egy ilyenért... kész szégyen.
Amúgy meg, ha lenne valaki szíves átküldi digitális verzióba is? A barátom megrendelte és ő küldött képeket (ebből tudom hogy nézz ki), de szeretném digitálisan is megnézni, hogy mégis mik vannak benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!