Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik volt az a könyv, ami...

Melyik volt az a könyv, ami igazán sokkolt, nagy benyomást tett rád?

Figyelt kérdés

2020. dec. 23. 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Első valóban sokkoló könyvélmény: Bret Easton Ellis - Amerikai pszichó
2020. dec. 23. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Egy tiszta nő

Pasiként elég fura, hogy egyáltalán olvastam, de valahogy a kezembekeveredett, elkezdtem olvasni, és valami megfogott benne, végig vártam, hogy majd biztos happy end lesz, vártam, mikor fordulnak végre jóra a dolgok... hát a végén még sírtam is... teljesen lesokkolt.

2020. dec. 23. 13:52
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Damjanovich Sándor: Orvosi biofizika

Életemben nem tanultam rendesen fizikát és amikor elérkezett az idő, hogy ezt a könyvet a kezembe kellett vennem, akkor rájöttem, hogy mennyire ostoba vagyok és hetekig mély depresszióban bőgtem.

2020. dec. 23. 15:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne haragudj, ezen jót nevettem. 😀 De ha már nekiálltál egy ilyen könyvnek, biztos, hogy nem vagy ostoba!
2020. dec. 23. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

1984

Állatfarm

2020. dec. 25. 10:36
 6/10 anonim válasza:
72%
Janne Teller - Semmi
2020. dec. 26. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Lois Lowry: The Giver
2020. dec. 26. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:

A Semmi engem is sokkolt, napokig nem bírtam másra gondolni, nem számítottam rá, hogy egy ekkorka könyv ilyen hatással lesz rám.

Lois Lowrytól Emlékek őre is hasonló reakciót váltott ki belőlem. Mindkettőt viszonylag depresszív időszakomban olvastam, egyszerűen nem tudtam mit kezdeni az érzéssel.

2021. jan. 4. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Andrus Kivirähk: the man who spoke snakish

Inkább nagy benyomást tett rám, és nem sokkolt :D

2021. jan. 15. 17:30
 10/10 anonim válasza:

Hat, eletem legjobb egyben legelszomoritobb konyve a veled minden hely ragyogo volt. Miutan elolvastam a konyvet, szo szerint depresszioba estem, es napokig rossz volt a kozerzetem. Nem talalkoztam meg egy ilyen konyvvel az biztos, pedig szo szerint falom oket.

Szinten ilyen hatassal volt ram a Bolyongo is , az is nagyon jo konyv.

2021. jan. 15. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!