Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a történetről?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék olvasókat gyűjteni, úgyhogy minden véleménynek örülök. :) Köszi!

2020. dec. 20. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Wattpadhoz képest jó.
2020. dec. 20. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Arról most nem beszélek, hogy az ilyen tinis-lázadós dolgok nem az én világom.

Ugyan az a bajom vele, mint sok kezdő írással; túl van tolva, ettől olyan iskolás fogalmazás hangulata van. Semmi költői nem történik, de valamiért televan olyan tipikus "szépen fogalmazós", elcsépelt fordulattal és fennkölt szóval, amitől inkább giccses lesz. Nem érzem a feszültséget, csak azt, hogy próbálsz cirkalmasan írni.

A 'rimánkodva' szót rosszul használod, nem azt jelenti, amit gondolsz. Nem tudom, hogy van-e még benne ilyen, nem bogarásztam át, de a rimánkodás és reménykedés szavak nem ugyan azok.

A helyesírásodban így elsőre nem találtam hibát. Aztán lehet, hogy van, de egy átfutás után nem szembetűnő.

Amit látok, hogy próbálkozol. Szépen van összerakva, figyelsz, van normális központozás. Igyekszel. Ez nagyon jó, ebből soha ne adj lentebb.

A stíluson kell még nagyon sokat dolgoznod. Olvass, figyelmesen. Melyik szavak és fordulatok milyen stílusúak, melyik melyikhez passzol. Milyen környezetbe (történelmi kor, hangulat, milyen társadalmi osztályú, korú szereplők, stb.) mi illik.

2020. dec. 20. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Előzővel teljesen egyet értek!!! :))))
2020. dec. 20. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindent tudó nézőpont... Manapság nem szeretik az olvasók. Konnyűnek tűnik, mert lusta megoldás (nem kell annyit a szereplők mimikájával, mozdulataival bíbelődni), de nagyon nehéz helyesen alkalmazni.

Egy fejezeten belül nem szerencsés folyamatosan nézőpontokat váltani.

Pláne úgy, hogy szépen, jól központosítva fogalmazol.

Stilisztika. Túl giccses. Nem kell minden mondatot szépirodalmi stílusban írni, pláne, hogy nem az. A levesebb néha több.

A kezdés tökéletes. Mozgalmas, felkelti a figyelmet. Az esemélyekben találjuk magunkat.

Csak beleolvastam, de ez a véleményem. Azt ajánlom, hogy írj tovább, szemelőtt tartva azokat, amiket említettem, és másol is említettek előttem.

2020. dec. 22. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!