Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik ez a wattpad történet?

Melyik ez a wattpad történet?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy kb. 1,5 - 2 éve olvastam egy sztorit wattpadon, de sehogy sem találom. Sajnos nem mentettem el, így ott nincs meg, a címe nem rémlik és azt sem tudom, ki írta. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy fent van még egyáltalán de gondoltam, hátha itt tudja valaki.

Szóval a történet arról szól, hogy van egy lány aki egy éjszakára börtönbe kerül, ahol megismerkedik egy férfivel és hát létesítenek egymással nemi kapcsolatot is.

Reggelre azonban a férfi eltűnik és az őrök is úgy tesznek, mintha nem tudnák, kiről van szó.

Később azt hiszem hogy egy étteremben találkoznak újra, ahol kiderül, hogy a férfi valami gazdag pasas és nem is az a neve, amin először bemutatkozott.

Ezenkívül már csak a vége van meg, ami valahogy úgy zárul, hogy valaki megkérdezi a férfit, hogy hol lehet ilyen feleséget találni, a férfi válasza pedig az, hogy a börtönben.

Ha valaki tudja és leírja a címet, esetleg azt, hogy ki írta, az nagyon megköszönném, elég régóta keresem már.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 15. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudok segíteni, de esetleg (ha még nem tetted) kiírhatnád molyra is, ott hátha tudnak valamit.
2020. dec. 27. 22:16
 2/2 Bogdán Viki válasza:
Én sem tudok sajnos segíteni, de most már kíváncsi vagyok én is rá :)
2021. jan. 13. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!